Thursday, August 9, 2012

Kenangan Join Famous Amos :)



Assalammualaikum and hai semua ..

Anne pun tak sure sama ada , ada pembaca setia yang menunggu post anne or memang tak de ..
Its okay lah I don’t really care about it ..

Alhamdulillah setelah lebih kurang dua bulan anne still berkesempatan and dikurniakan jari jemari yang indah untuk terus menaip dan berkongsi cerita dengan para pembaca semua ..

Anne tanak cakap la blog anne bersawang ke hape sebab tak Nampak sawang pun kat page anne ni ken ken .. huhuhuu .. Selepas tamat je paper akhir lebih kurang dua bulan yang lepas .. 
Anne terus je gi one utama and cari kerja lah .. 
Part timer je pun mengisi masa lapang and carilah duit raya sikit ..

So kakak lah yang teman gi cari kerja .. Happy sangat bila dapat kerja kat Famous Amos One Utama tuh .. Cerita pasal kerja , everyday akan berhadapan dengan cookies and chocolates !! 
Tak pernah Anne bayangkan dapat kerja yang sentiasa berhadapan dengan oven yang panas .. 
Yang bestnya dapat pengalaman buat cookies Famous Amos , susun chocolates , letak toping untuk keke , bungkus hamper and top up gula2 and gummies , fuhh macam macam ..


Masa kerja kat situ , dapat staff and supervisor yang awesome sangat nama dia Wan Nur Liyana a.k.a Yana .. Yana memang boleh kouutimm abis ngam lah kiranya .. 
Kiterang lalui masa kat Famous Amos tu dengan tabah and berdedikasi kot !! ahahhaha .. 
Kiterang banyak kongsi cerita susah senang katekan ..
Bila nak berhenti memang lah terpaksa sebab nak amik lesen , tolong akak siapkan tempahan baju raya yang banyak tuh ..

Antara kawan awesome yang penah jauh jauh melawat anne kerja ?
Ada ada .. Izzatie , Ayu , Saida , Abang Chik , Fatin and sbf !! Wah best gileeerr .. 
Penah juga terjadi , anne Nampak pensyarah makanan ramai ronda kat out uh .. Tegur lah .. 
Rupanya ada Seminar Halal kat bangunan sebelah .. Borak lah kat kaunter ken ken ken .. 
Btw , Ayin pun selalu datang jenguk anne .. Selalu buka puasa sama gak .. TQ bie ..

Cuti okay lah , seminggu satu kali jer .. 
Tiap-tiap minggu tengok movie .. Ayin temankan .. hehehheh ..
Kalau nak cerita pasal famous Amos dan keseronokannya .. Tak habis .. 
Jap pape pun thanks papa sebab bagi duit everyday and jemput and hantar anne .. 
I Love You .. Bubye ..

Thanks semua ..

No comments:

Post a Comment