Thursday, August 9, 2012

Alhamdulillah , Saat Bahagia :)


Assalammualaikum and hai ..

Ya right , ni cerita terbaru .. Semalam lah uolss .. 
Semalam tetibe rasa macam nak bangun pagi tau .. 
Biasalah tak boleh tidur and tak sure kenapa walaupun penat tolong akak menjahit and buat kuih raya pagi ke malam .. 
Pagi terus online facebook : Anne Amtiyaj : terbaca saida post kat group pasal result kursus CIDB tuh .. Alhamdulillah !!
Anne tergolong dalam pelajar yang lulus ujian tuh and dapat lah dua Sijil nanti yang Anne rasa penting buat diri Anne nanti ..

Tetibe pulak dah ..
see ade budak computer tu post katanya result sem akhir dah keluar ..
Anne terus check , cehh mana ada .. Ok fine result Practical Semester 3 pun belum tahu apalagi Semester akhir ..
Entah berapa minute lepas tuh Saida send IM kau dah check result ? katanya cepat lah check .. 
Ok fine , terus check .. Dup dap dup dap jantung .. Bila tengok dah ..
Alhamdulillah !! 
menjerit sampai akak terjaga and marah .. 
Tak penah sangka dapat result macam tu , bersyukur .. Gembira sangat sangat terus bagi tahu Papa and Mama .. terus contact Ayin ..

Lagi lagi lagi ..
Lepas tu result Practical pun keluar .. 
Alhamdulillah !! 
Anne berjaya Lulus Cemerlang .. 
Dalam satu hari tu banyak kabar gembira .. 
Syukur dengan nikmat and rezeki dibulan Ramadhan ni ..

So sekarang akan fikir untuk sambung belajar lagi , hope korang semua akan terus mendoakan kejayaan anne dimasa hadapan .. 
Kepada family , lecturers , teachers and friends semua thank you so much !! 
Syukur Alhamdulillah ..

No comments:

Post a Comment