Sunday, June 10, 2012

KKSB - SPS 4B 2012 Dalam Ingatan !!


Assalammualaikum syukur dapat post lagi kan ..

Kali post untuk budak Senibina pulak !!

Encik Cik Puan yang dah banyak ajar anne ,jutaan terima kasih tau (May Allah bless you guys) ..

Mula mula nak cakap terima kasih banyak sebab banyak membantu anne dalam pelajaran ..

Sometimes dari sem 1 sampai sem 4 kita ada tersalah faham ke apa kan , anne susun jari sepuluh ingin memohon ampun dan maaf ..
Kalau time kita lepak makan minum tu terlebih ke terkurang ke , anne harap dapat la halalkan tau ..

Seriously happy kenal korang semua ..
Kita tengokan aja ken ken ken ..
Macam macam perangainya ..

Masa last day kita jumpa walaupun ramai yang dah balik kita still on kat BNO walaupun just 2 kereta and 1 moto kan , anne akan ingat semua ..

Macam macam anne dapat makan , yang sejuk pun bedal walaupun tengah tak sihat tau tak ..

Aidil Aidil ! thanks belanja kiterang semua makan eskem tepi pantai tau tqvm ..
Selagi anne tak hilang ingatan selagi tu lah semua kawan kawan akan terus diingati ..
Akhirnya hajat and cita-cita kami , bawa ira naik moto tercapai , walaupun anne gigil lama tak bawa moto kan still bantai demi ira ..

So sangat best !!





Ok lah itu jer kot , terima kasih semua ..

3 comments:

  1. lumrah kehidupan..
    setiap yang bermula ada akhirnya...
    setiap pertemuan tidak dapat hindari perpisahan..

    ReplyDelete
  2. nice blog...btw u look so cute..:)nice to meet u..i follow u..u follow me :) http://yamarisaikhu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bestnyer dpt jumpa kawan2 lame...

    syiokkkkk!!

    ReplyDelete