Sunday, June 10, 2012

Hari Hari Terakhir Bersama Dorm Sentosa :)


Assalammualaikum ..

Alhamdulillah walaupun dinner semester 4 cancel still ada dinner Sentosa ..




Dinner sentosa buat kat resort lah macam biasa ..
Dinner tu memang best tapi mak ai sedih gak lah ..

Thanks to Echa sebab payung / belanja semua satu dorm punya makan and minum kay !!
Thanks to Bella untuk Chocolate Cake yang sedap tu sampai licin ..

Kepada warga hua sentosa , bagus lah semua dapat tuka tuka hadiah and bagi ucapan kan ..

Hadiah anne telah ditujukan kepada Kak Ayu , lampu tidur dengan jam bewarna merah jambu ..
Kak Ayu jaga bebaik kay ..

Anne tak kisah kalau one day kak Ayu nak bagi sesape as long orang tuh boleh simpankan kenangan kita tau tau !!

Ha thanks buat sue bila anne buka mata hadiah dari sue yang anne dapat ..
Bila buka jer sumpah teruja and suka gile ..
Thanks sangat sangat kay dapat koleksi ke 3 dah ! 
Btw , anne dah simpan dalam cermin kaca jadi display ..  

Kepada Saida sorry anne dah curi “otto” , jangan risau .. anne simpan dia !!

So kepada semua lah kan , warga dorm sentosa ..


setiap potongan ada wish masing masing !!
Anne nak ucapkan terima kasih banyak banyak !!

Sayang gila kat korang tahu tak ..
Ok lah itu sahaja .. 

Assalammualaikum ..

2 comments:

  1. huhhu...jgn rsau aq still simpan hadiah yg ko bg..aq letak kt cermin mekap sbg hiasan..huhuhu...pew2 pun aq miss giler2 kat korunk sume...bnyak kenangan manis ngn korunk girls2 sentosa..love u allz..<3<3

    ReplyDelete