Sunday, June 10, 2012

Cukur Jambul Irfan :)


Assalammualaikum ..

Masa hari sabtu tu ada kenduri kat rumah Shahazrin ..
so dia invited anne and fikir banyak kali pastu fine la jadi gak gi kenduri tu ..
Kenduri Cukur Jambul anak buah pertma dia “Irfan” hum ..
muka kepenatan naik bus ..
So takde lah nak amik gambar sangat kan but sempat la beberapakeping dengan lensa blackberry Shahazrin ..
Ada dua ekor arnab yang abang dia jaga , besar babe ..

First time ronda Desa Park City ..

Okay okay la but still tak dapat challenge Favorite Taman kat Taman Tasik Perdana tuh !!

Walaupape pun semua tak sepenting layanan family Shahazrin yang tip top ..

Untuk makcik Sabariah : Thanks bagi telekung cantik , tudung pink yang makcik belikan sepasang , kasut and bungkus kan makanan banyak untuk kawan semua .. Terima kasih banyak ..

Untuk pakcik Sharuddin : Thanks gak untuk semua makan makan and minum minum tuh , thanks hantar sampai Sabak gak ..

Sorry lah tade apa nak bawa gi rumah pakcik and makcik ..
Just rezeki anne bawa hadiah Irfan ade kek je .. tu je ..

Ok lah itu sahaja , anne harap sangat kawan semua dapat doa kan hubungan saya and Shahazrin akan terus kekal hinggalah ke akhir hayat kami tau tau ..
Ok lah itu sahaja ..
Terima Kasih semua !!

No comments:

Post a Comment