Sunday, June 10, 2012

KKSB - SPS 4B 2012 Dalam Ingatan !!

9:30 AM 3 Comments

Assalammualaikum syukur dapat post lagi kan ..

Kali post untuk budak Senibina pulak !!

Encik Cik Puan yang dah banyak ajar anne ,jutaan terima kasih tau (May Allah bless you guys) ..

Mula mula nak cakap terima kasih banyak sebab banyak membantu anne dalam pelajaran ..

Sometimes dari sem 1 sampai sem 4 kita ada tersalah faham ke apa kan , anne susun jari sepuluh ingin memohon ampun dan maaf ..
Kalau time kita lepak makan minum tu terlebih ke terkurang ke , anne harap dapat la halalkan tau ..

Seriously happy kenal korang semua ..
Kita tengokan aja ken ken ken ..
Macam macam perangainya ..

Masa last day kita jumpa walaupun ramai yang dah balik kita still on kat BNO walaupun just 2 kereta and 1 moto kan , anne akan ingat semua ..

Macam macam anne dapat makan , yang sejuk pun bedal walaupun tengah tak sihat tau tak ..

Aidil Aidil ! thanks belanja kiterang semua makan eskem tepi pantai tau tqvm ..
Selagi anne tak hilang ingatan selagi tu lah semua kawan kawan akan terus diingati ..
Akhirnya hajat and cita-cita kami , bawa ira naik moto tercapai , walaupun anne gigil lama tak bawa moto kan still bantai demi ira ..

So sangat best !!





Ok lah itu jer kot , terima kasih semua ..

Hari Hari Terakhir Bersama Dorm Sentosa :)

8:56 AM 2 Comments

Assalammualaikum ..

Alhamdulillah walaupun dinner semester 4 cancel still ada dinner Sentosa ..




Dinner sentosa buat kat resort lah macam biasa ..
Dinner tu memang best tapi mak ai sedih gak lah ..

Thanks to Echa sebab payung / belanja semua satu dorm punya makan and minum kay !!
Thanks to Bella untuk Chocolate Cake yang sedap tu sampai licin ..

Kepada warga hua sentosa , bagus lah semua dapat tuka tuka hadiah and bagi ucapan kan ..

Hadiah anne telah ditujukan kepada Kak Ayu , lampu tidur dengan jam bewarna merah jambu ..
Kak Ayu jaga bebaik kay ..

Anne tak kisah kalau one day kak Ayu nak bagi sesape as long orang tuh boleh simpankan kenangan kita tau tau !!

Ha thanks buat sue bila anne buka mata hadiah dari sue yang anne dapat ..
Bila buka jer sumpah teruja and suka gile ..
Thanks sangat sangat kay dapat koleksi ke 3 dah ! 
Btw , anne dah simpan dalam cermin kaca jadi display ..  

Kepada Saida sorry anne dah curi “otto” , jangan risau .. anne simpan dia !!

So kepada semua lah kan , warga dorm sentosa ..


setiap potongan ada wish masing masing !!
Anne nak ucapkan terima kasih banyak banyak !!

Sayang gila kat korang tahu tak ..
Ok lah itu sahaja .. 

Assalammualaikum ..

Cukur Jambul Irfan :)

8:42 AM 0 Comments

Assalammualaikum ..

Masa hari sabtu tu ada kenduri kat rumah Shahazrin ..
so dia invited anne and fikir banyak kali pastu fine la jadi gak gi kenduri tu ..
Kenduri Cukur Jambul anak buah pertma dia “Irfan” hum ..
muka kepenatan naik bus ..
So takde lah nak amik gambar sangat kan but sempat la beberapakeping dengan lensa blackberry Shahazrin ..
Ada dua ekor arnab yang abang dia jaga , besar babe ..

First time ronda Desa Park City ..

Okay okay la but still tak dapat challenge Favorite Taman kat Taman Tasik Perdana tuh !!

Walaupape pun semua tak sepenting layanan family Shahazrin yang tip top ..

Untuk makcik Sabariah : Thanks bagi telekung cantik , tudung pink yang makcik belikan sepasang , kasut and bungkus kan makanan banyak untuk kawan semua .. Terima kasih banyak ..

Untuk pakcik Sharuddin : Thanks gak untuk semua makan makan and minum minum tuh , thanks hantar sampai Sabak gak ..

Sorry lah tade apa nak bawa gi rumah pakcik and makcik ..
Just rezeki anne bawa hadiah Irfan ade kek je .. tu je ..

Ok lah itu sahaja , anne harap sangat kawan semua dapat doa kan hubungan saya and Shahazrin akan terus kekal hinggalah ke akhir hayat kami tau tau ..
Ok lah itu sahaja ..
Terima Kasih semua !!

Monday, June 4, 2012

Ungu - Dirimu Satu Lirik !!

4:20 PM 0 Comments

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu
I will always need you cintaku
Selamanya takkan pernah terganti
Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu 
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu
I will be the last for you
And you will be the last for me

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu 

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu 
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu
I will be the last for you
And you will be the last for me
I will be the last for you
And you will be the last for me

Pengorbanan Cinta :)

4:08 PM 0 Comments
Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah melupakannya, kerana saat itu ialah sesuatu yang berharga untuknya. dan saat itu, matanya pasti berkaca. kerana saat bersamamu itu tidak boleh berulang selalu.

Orang yang mencintai kamu selalu mengingati setiap kata-kata yang kamu ucapkan, bahkan mungkin kata-kata yang kamu sendiri lupa pernah mengungkapkannya. Kerana dia menyematkan kata-katamu di hatinya, berapa banyak kata-kata penuh harapan yang kau tuturkan padanya, dan akhirnya kau musnahkan? Pasti kau lupa, tetapi bukan orang yang mencintai kamu.

Kalau kali terakhir kalian bertemu kamu mungkin sedang selesema, atau batuk-batuk, dia akansentiasa mengirim SMS atau menelefon untuk bertanya keadaan kamu – kerana dia bimbangkan tentang kamu, peduli tentang kamu.

Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada di dekat kamu dan ingin menghabiskan hari-harinya hanya dengan kamu.

Dihatinya dia benar-benar takut kehilangan kamu, pernah dengar ‘jauh dimata, dekat dihati?’
Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih.\

Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal-hal yang SENGAL seperti menelefon kamu 100 kali dalam masa sehari. Atau mengejutkan kamu di tengah malam dengan mengirim SMS. Sebenarnya ketika itu dia sedang memikirkan kamu.

Orang yang mencintai kamu kadang-kadang merindukan kamu dan melakukan hal-hal yang membuat kamu pening kepala. Namun ketika kamu mengatakan tindakannya itu membuat kamu terganggu dia akan minta maaf dan tak akan melakukannya lagi.

Kalau kamu melihat handphone-nya maka nama kamu akan menghiasi sebahagian besar INBOX-nya. Dia masih menyimpan SMS-SMS dari kamu walaupun ia kamu kirim berbulan-bulan atau bertahun-tahun yang lalu. Dia juga menyimpan surat-surat kamu di tempat khas dan segala pemberian kamu menjadi benda-benda berharga buatnya.

Dan jika kamu cuba menjauhkan diri daripadanya atau memberi reaksi menolaknya, dia akanmenyedarinya dan menghilang dari kehidupan kamu, walaupun hal itu membunuh hatinya.

Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan dia akan ada menunggu kamu kerana sebenarnya dia tak pernah mencari orang lain, dia sentiasa menunggu kamu.

Orang yang begitu mencintaimu, tidak pernah memaksa kamu memberinya sebab dan alasan, walaupun hatinya meronta ingin mengetahui, kerana dia tidak mahu kamu terbeban dengan karenahnya. Saat kau pinta dia berlalu, dia pergi tanpa menyalahkan kamu, kerana dia benar-benar mengerti apa itu cinta.

“Pernah adakah orang yang berbuat seperti di atas kepada kamu? Jika ada, jangan pernah mensia-siakan orang tersebut… Kamu akan menyesal melakukannya!

Friday, June 1, 2012

Selamat Minggu Ni

5:13 PM 0 Comments
Assalammualaikum..

Alhamdulillah !!
Syukur alahamdulillah

Paper amali untuk minggu ni selesai 

- Pembangunan Diri
- Working Drawing
- 3D Autocadd 

Tinggal 1 lagi Amali minggu depan Presentation Drawing as a last paper khamis ..

Amik kau exam Teori full minggu depan 

Anne semoga boleh buat yang terbaik
okay sayangs !!

ok lah itu je yang nak diluahkan ..

<3 Thank you guys <3