Monday, May 28, 2012

My Sayang Sentosa Girls Semua !


Assalammualaikum and hai ..

Kali ni nak cerita sedih ..

Time menaip ni baru mendapat ketenangan setelah mengalirkan air mata kesedihan ye bukan kebahagiaan ..

Masa kat rumah dah bincang dengan bangah nanti bila dah habis study bangah akan ambil on that date lah kan ..

Ingatkan okay dah ..
Tiba-tiba tadi angah call and dia cakap date yang anne bagi tu dia can’t make it ..
Angah kerja ..
Lepas tu angah bagi date , alamak exam belum habis time tu ..
So bincang punya bincang just dapat time my last paper day ..

Bagi lah tahu kawan dorm semua ,
Terkejut and ada yang tak dapat terima dengan menunjukkan tanda marah + protes ..
Bella first tahu dia nangis dah !!

Ya, anne faham tarikh tu terlalu awal tetapi apakan daya ..

Anne pulak tak sanggup lah nak biarkan family datang jauh lepas tu biarkan dia balik tanpa anne ..
Anne pun nak merasa bukan senang family nak datang ..
Masa datang untuk daftar ni pulak datang untuk ambil barang last ,
anne dah habis belajar kat sini ..

Anne berbelah bahagi ..

Anne sedih nak tinggalkan kawan dorm sentosa semua ,
Pastu fikir family pulak ..
Lepas tu bertambah sedih Tasya and Ira datang ,
Merayu jangan balik seawal itu ..
Apa lagi hujan dah turun , sedih kot tak tahu nak terangkan macam ana ?

Okay anne try lah cakap bangah the truth kan ..
Cerita la kiterang ada last dinner semua ..
Bangah faham anne dia cakap anne balik sendiri dulu and nanti kita datang balik ..

Okay selamat semua masalah ..

Alhamdulillah , demi ketulusan persahabatan itu Allah permudahkan urusan ni ..
Syukur sangat !!
Kawan semua jangan sedih lagi tau ..

Anne akan bersama korang ek sampai suatu masa kita akan berpisah tuh ..
Anne minta maaf bila banyak menyusahkan korang semua dengan hal anne tahu ..

Seriously , anne sayang gila kat korang ..

Thank you for everything !!
" friends forever "

Ok lah , itu jer ..

Thank you guys sudi baca and faham luahan hati anne ni ..

No comments:

Post a Comment