Friday, May 11, 2012

Makan Makan di Sabak Bernam


Assalammualaikum and hi guys ..

Semoga sihat sejahtera la kan ..

Kali ni tade la event ke cerita khusus ape la kan just nak share apa yang nak di share ..

Makanan ..   Makanan .. Makanan ..

So bila hari hari makan kat luar memang lah bosan and jemu berbanding makan masakan mama tak pernah jemu ..

“ Mama orang rindu gila kat mama time ni .. lagi lagi esok mother’s day “

Apepun still bersyukur papa bagi duit la dapat makan ..

Alhamdulillah ..

Meh nak share kat you guys antara makanan yang anne makan kat sabak bernam ..
Mari kita terjah ..

semua instagram foto : anneamtiyaj :)

air yang student akan minum teo ais , air kosong , sirap limau ais 
char kuey taw
nasi pataya / sambal belacan , padprit ..
nasi goreng kampung ..
nasi ayam toman
Ok lah thanks .. dah lapar and nak cari makanan lagi ..

No comments:

Post a Comment