Friday, May 11, 2012

Ice Blended Mokjja Cheras !!

 Assalammualaikum and hi guys ..

Mokjja Malaysia Cheras ..
So ni adalah nak share sikit about Mokjja : smile in your drink ..

Mokjja ni macam ice blended gak la tapi dia ade macam macam perisa and pelanggan boleh rasa and try sendiri ..

menu mokjja 
Paling best pelanggan boleh pilih sendiri nak tambah apa pun boleh ..

Ya , anne dah rasa , sedap ..
mokjja packing
Ni product bumiputera and ditanggung halal 100% tau ..

Kedai dia pun cantik ceria and selesa ..

pintu masuk kedai mokjja



So dia akan letak wifi ha memang sesuai untuk student or yang kaki online ni ..

Waktu beroperasi kalau tak salah 10.00 am – 9.00 pm rasanya ..

Jom singgah ..
Ni link Facebook dia .. Jom like ramai ramai ..

http://www.facebook.com/mokjjamalaysia

okay lah itu saja .. all the best Mokjja :)

terima kasih !!

No comments:

Post a Comment