Friday, May 11, 2012

Hari Keusahawanan KKSB 2012


Hari Keusahawanan KKSB

Assalammualaikum and hai !

So nak update sesuatu lah pasal hari keusahawanan kami .. 
memang happening sangat .. 
semuanya memang ada bakat tersendiri .. 
Alhamdulillah kami menanh hamper ke  2 dengan Anugerah Usahawan Perintis .. 
Apepun to geng usahawan paling great saida ira iza thank you very much tau .. 
Happy giler dapat bersama korang .. 
Untuk semua student KKSB korang memang shok .. 
Perkara paling gila yang anne buat pada hari tersebut antaranya record suara and promoted our stall !! Hentam jer suara da la serupa apa tah .. 
Its okay pada anne malu biarlah bertempat .. 
Okay lah .. 
To the Lecturer , Thank You so much ..


Instagram/anneamtiyaj
Ni gak sempat nak promo produk Bumiputera yang kami jual for that day.. 
Pau Mustika Hati Sabak Bernam ..


okay itu sahaja , terima kasih ..

2 comments: