Friday, May 11, 2012

Food Day KKSB 2012


Assalammualaikum and hi guys ..

Ada sikit cite pasal Food Day kat Kolej ..

Food Day ni memang best .. 

Melibatkan penduduk sekitar sabak bernam , pelajar sekolah dan pelajar pra sekolah tadika kan ..

Student and semua tetamu boleh join game yang disediakan ..

Meriah la gak ..

Pelbagai produk bumiputera ditunjukkan ..

Lagi best student punya hasil kerja bagi setiap jurusan ada dipamerkan ..

Student Kolej Komuniti boleh enovasikan sate .. memang hebat .. 
 sate pelik pelik tak penah jumpe boleh ade ..

Pemenang Hari Usahawan gerai SKS pun ada meniaga , char kuew taw and burger !!

by the way , burger tu ada jual kat Sg. Besar Selangor ..

Sedap !! Student KKSB yang rialisasikan impian dierang .. 

Anne try gak untuk support jer .. teka kalori biji kacang .. kalah .. tak tahu la banyak sangat ..

Untur warga SPK anne ucapkan tahniah !!

Thanks untuk makanan free and cupcakes yang comel :)

thanks ira !!
thanks mira and bella :) love it !!

sorry saya bukan budak makanan tade pic banyak !! ni pun kawan bagi cupcakes ..
ok lah you doakan kami terus maju kay .. dah maghrib .. bubuye ..

thank you ..

assalamualaikum ..


No comments:

Post a Comment