Friday, May 11, 2012

2012 Architectural Drawing Ahixibition KKSB ( ADEX II )

Assalammualaikum and hai !


2012 Architectural Drawing Ahixibition KKSB ( ADEX II )


Kali ni anne nak storey pasal Hari Pameran Student Senibina ..
Zass 1 2 3 ..


The Dorm Sentosa Girl :) #spsian !!
First of all , terima kasih untuk semua para pensyarah anne dari semester 1 sampai la semester 4 ni ..
Tanpa para pensyarah tak mungkin anne dapat habiskan sampai semester 4 ni and lepas and selamat practical gak ..

Alhamdulillah buat kali kedua kali nya anne dapat jadi pengacara majlis ..
Kali ni berdua dengan Fikri masa semester 2 seorang je ..


thanks fikri :)
Walaupun hasil kerja kami ok ok la tapi anne still bangga ada kawan yang sememangnya hebat belaka ..
Semua student ada terlibat dalam pameran tuh ..
Designer of the day :)
Pertandingan Sketch Up :)
bff spsian 4B gegel :)
Bie Ney
Kepada para pemenang Tahniah !!        
                
Mana tak hebatnya diberikan masa 2 Minggu untuk siapkan segala drawing dengan subject lain pun dengan hari usahawan nya ..
Sumpah memang buzy tapi kami cuba yang terbaik sampai tertunggu stay kat kolej 3 4 pagi lagi ..

Para pensyarah yang tunggu pagi buta tu en. Bukhari thanks ..
Cik Ida thanks sampai ke malam & Puan Zaleha yang sabar ..
Puan Haryati Puan Syaza Puan Akmar thanks gak sebab faham dengan jurusan kiterang ni ..
mana tak nya asik skip class kan keluar cuti cuti Malaysia jer tahunya ..


Bila ADEX da selesai sedih pun ada ..
Best sangat time tu banyak tetamu dari Politeknik and Adik Sekolah ..

Okay la itu sahaja ..
Thank You ..

No comments:

Post a Comment