Friday, April 13, 2012

Kejohanan di Kampung Sungai Kayu Ara , Damansara :)

Assalammualaikum kepada yang beragama islam and A very good day untuk bukan islam !

So kali ni anne nak cerita la pasal event yang dah lepas !

Ni event untuk orang kampung where i stay for about 20years .
- Kampung Sungai Kayu Ara , Damansara -



So that day papa ada lah buat event Kejohanan Sepak Takraw Terbuka Kayu Ara , Damansara & Kejohanan Kabadi Terbuka Damansara . So ada juga Netball tapi petang tu friendly match jer la still menang dapat hamper :)

Alhamdulillah dengan izin Allah semua berjalan dengan lancar seperti yang diinginkan !

Kepada seluruh warga Kayu Ara yang hadir terima kasih , kepada semua pihak yang telah memberikan sumbangan juga tidak dilupakan .

Kepada peserta dari pelbagai negeri pun sama , terima kasih dan semoga dapat hadir lagi ke Kejohanan akan datang kami .
Pengadil pun meminta saya menjaga telefon bimbitnya :)
So kami family papa datang la bagi moral support , of course !

cucu atuk 5 BULAN pun datang !

slip bagi pengadil :) 
atikah , mama mia and me 
tugu peringatan ?
kakak je takde :(
So penat anne berjalan jual tiket nombor bertuah :)

lipat kecil-kecil nie :) anak perempuan papa !
Kepada pemenang , TAHNIAH saya ucapkan !! kepada yang kurang bernasib baik , cuba lagi k mantapkan skill and all the best ! banyak bakat muda yang dapat saya lihat disebalik kejohanan ni , seriously .

No comments:

Post a Comment