Wednesday, April 18, 2012

Aktiviti Cuti Semester Kedua 2012 ( Seminggu )

Assalamualaikum and macam biasa hai semua :)

Syukur dengan limpah dan kurniaNya dapat lagi kita bertemu hari ini di post yang seterusnya .

Wah . So kali ni takde la panjang melebar .

Biasa la bila cuti semester tiada la 24 hours menghadap buku still nak jalan kan .
Cuti cuti Malaysia !!

10 April 2012 - 18 April 2012 

Ingat lagi mak lang aka alang jatuh kat rumah dia so mak andak bawa dia gi pusat perubatan la after tu dia singgah rumah .
anne offer la untuk tinggal and teman dia kat Puchong .
before sampai rumah alang bawa kiterang singgah makan jap , lepak .
 perkena otak-otak .


esok tu bangun alang cakap nak breakfast mane ? "mana je la alang kay"
So Alang bawak gie Bistro . yum yum yum .
Tengahari tu jejejalan dengan alang shopping at Pavillion Kuala Lumpur .



Huhuhu memang saya selekeh gile ! malas jer nak melaram , entah kenapa .
Pastu bila tengah hari Shahazrin datang so kiterang pun lunch kat Mcdonal Bukit Bintang .
Then jalan gi jalan Kenanga ! First time tapi sebab petang and weekend kedai sume tutup .

Penat dah balik la , malam dinner kat restoran otakaww lagi .
Esok pagi Ahad tu breakfast kat Bistro lagi .
Tengahari teman alang gi Avon and shopping barang rumah kat Tesco Puchong .
Luar Tesco ada la booth jualan barangan Thailand sempena Tahun Melawat Thailand .
Thanks Alang belikan Ain Baju :)

Esok tu Isnin Kakak , Abang Hafis , Kak Intan , Shahazrin tak kerja and apa lagi kiterang zoommmm ke Bangsar jalan cuci mata .
After penat kami ke One Utama lah pulak kan .




Selasa , Khamis , Jumaat dok rumah la jawabnya semua yang tersayang sibuk kerja .
Buat kerja final projek yang banyak gila tuh .
Jaga Balqis . Jaga Jaga jaga .

Rabu datang lagi !!
" DAULAT TUANKU "
thanks dapat cuti cuti cuti .
Kami Ke Ulu Yam untuk Picnic and mandi manda .


Balik mandi manda singgah tepi jalan kat Kepong makan la kan .
- Mee Bandung
- Mee Rebus
- Mee Sup Ayam
- Rojak Pesembuk


Atikah Adik Sayang !
Kepenatan kan , apa lagi balik rumah rehat .

Sabtu malam pulak ? ha macam biasa rumah saya ada event lagi .
Kali ini event majlis penutup bersama Kelab Sepak Takraw Damansara .
Banyak makanan and dengar la papa bermesyuarat !

Anak Abang Takraw !!
Ahad kemas barang nak balik Sabak Bernam !!

Tunang Kakak Thanks untuk ni : I like !!
Sapa nak cakap : deal and not free : harga boleh runding !!
Huhuhuuu :)



Okay lah itu sahaja , terima kasih sudi singgah blog anne tau !!

No comments:

Post a Comment