Saturday, March 24, 2012

Selamat Bertunang Kak Lily & Abang Adi Shafiq !!

Selamat Bertunang Kak Lily & Abang Adi Shafiq !!

Assalammualaikum and Selamat sejahtera !
So today nak updated pasal hari pertunangan kak lily yang sudah berlansung .

Tema for that day : Pink !
Tidak , Maria love that colour much weh !
So nampak macam sweet jer bile pink pink merah jambu gituu .
Pelamin mini pun comel banget lagi lagi keserian and keceriaan bakal pengantin tu terserlah .

To Kak Lily & Abang Adi shafiq :

mama , tika , kak intan , kak lily , kak yatt , me
Selamat Bertunang ! semoga Berjaya melahyari bahtera pertunangan terus sampai ke gedung perkahwinan sebab nak beli baju and barang kawin . huhuhu . Hopefully kekal bahagia sehingga ke akhir hayat and dikurniakan cahaya mata . Abang Adi selamat datang ker Family Kayu Ara , hope u will enjoy this family yang boleh boleh la . jeng jeng jeng ! apa pun . SELAMAT BERTUNANG LAH !!

From Hayati Amtiyaj Couture :

Thank you for using our services .
May you and your partner pleasure , stay forever to the and of life !


designer of the day : Yatt !
Okay lah , thanks for stay cool for my missuthinkicare.blogspot.com .
With love , Anne Amtiyaj !

No comments:

Post a Comment