Saturday, March 24, 2012

Jam !

Assalammualaikum and Hi guys !

So nak cerita lah ni sikit .

Share jer . First time dalam hidup anne merasa pakai jam G - Shock original !
Seriously yang ciplak pun tak penah yang original dah pernah .
Teruja lah kan , tapi ni bukan anne punya .
Kawan lelaki punya .
Thank you bagi try di tangan i ye u !

Jam pink tu anne punya , kakak belanja .
Tika yang nak dulu pastu anne pun terus cakap kakak , nak jam gak !
Lama dah jam tu dekat sebulan kot .
Murah gila 2 RM10 kat Jalan TAR .
( Jalan Tunku Abdul Rahman )
I have no problem with brand yang penting i minat and suka .

Tapi biasa la kata jam 5 hinggit , so macam  nak kena beli jam lain dah !
You , you , you ada sesape nak belanja i jam ?
 ahhahaahaa .

Jeng Jeng Jeng !
So itu jer ! bubye , thank you guys <3

5 comments:

  1. Red colour yang ta tahan tuh. Aaaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah :) tu la dia yang punya , i pinjam jer !

      Delete
  2. sampai due jam sekali pakai ! tamak ! haha

    ReplyDelete
  3. Aimi : Hhhuuhuhuh merah pun baru la menyerlah :)

    Ihsan : mmg i tamak kan :) weeee !

    ReplyDelete