Thursday, March 22, 2012

Demam Di Temani Karib Tersayang :)

Assalammualaikum and hai semua !!

Post kali ni still im not feeling well but degil and rasa tak sabar nak luahkan perasaan nih !
Masa isnin tu puasa so mungkin gastrik .
Pagi tuh dalam kelas kepala sumpah dan pening sangat tapi still sayang nak buka puasa .
So bila petang tu macam tangkap feeling gile ! 
Seriously macam time tu nak balik Damansara pun ade .
Yerla kan bile teringat kalau sakit kat rumah okay la sikit family ada .

Tak caya tengok lah apa yang anne tweet kat twitter nie .

1

2

3

4
So masa berbuka pun just air kosong !! 
mana tak nye minum jer pun muntah jer meluak , memang tak tahan lar .

Ada kawan yang tolong urut .

Ape pun korang student dorm Sentosa .
you guys rock my world !!
TERIMA KASIH SUMPAH JATUH CINTA 

huhuhu lebih boleh lebih lebih jangan ye .

Untuk para friendzass di facebook twitter blog ape ape la yang dah bagi semangat and mendoakan untuk anne , Para lecturer yang dah amik berat paksa gi klinik pun still nak cakap gak terima kasih !
Thank You So Much !!

ok lah itu jer kot .


No comments:

Post a Comment