Saturday, March 24, 2012

Best Friend Design !

Assalammualaikum and Hi !

So ni adalah projek for assignment kawan anne kat kolej .
So ecah and wani as a designer la untuk baju yang awesome habis nih !

Bayangkan baju ni macam hasil anyaman ribbon babe .
Anne memang teruja .
cerita bout shoot ni , tengah malam dalam pukul 11.00pm tuh .

Photographer : Miera Hidayu budak taiping ( tak pergi kursus )
Ni guna camera handphone jer , memandangkan semua tak bawa camera !
alahai ok jer , tade hal kan .

Muka memang hudoh , tak kisah pun pucat lesi gini !
Orang sakit pun tape , demi kawan kawan !
Anne memang sempoi , dalam banyak banyak , i love this sebab pakai seliper je ! 
To Siti Aisyah & Nur Hazwani :

All the best . 
Goog luck !
Anne and kawan semua doakan both u guys berjaya dalam hidup !
One day jadi designer yang meleeetts and disegani oleh pelanggan and top model .
Amin amin amin .


Ok lah , to semua yang dah terlibat , thank you juga !
Bubye , Happy selalloooooo kay .
DaaDaaDaa :)

2 comments: