Tuesday, March 20, 2012

Batavia Photoshoot :)

Assalamualaikum and hai semua !

First of all sorry lambat updated memandangkan tiada masa yang sesuai .

Ni cerita lama la tapi nak kongsi gak dengan blogger and reader tersayang nih kan .

Ni nak cerita lah first time photoshoot batavia .
Fuyooh macam best lah .

Pakai hitam jer tup tap usha pic tuh dah betukar warnanya .
So sape la yang tak teruja kan .

Tapi maaflah dah agaknya  4 Bulan tak jumpa dslr tu yang kaku amat sangat + malu lagi .

So ade la nak share sikit hasilnya .

Photographer : Shah Rizad Arshad & Eru Katana :)

Womens Day 2012 :)







To Aza Shima thank you so much teman i !

To kawan dorm sentosa thank you so much juga sebab dah sediakan semua ek untuk anne !









So ni next batavia photoshoot selepas dua minggu . 

Yang di atas tu la kan :)

so ni antara kawan yang dah datang memeriahkan majlis for that day !! :)

Miera , Saida and Nikky !

So untuk semua yang sama terlibat ke ape ke thanks !!

No comments:

Post a Comment