Tuesday, February 21, 2012

Port Dickson , Negeri Sembilan Februari 2012 :)

Assalamualaikum and selamat petang !!

So ni nak updated cerite cuti cuti 1 Malaysia 
Port Dickson , Negeri Sembilan

Stay kat Corus untuk 2 days and 1 night

Gie macam biasalah dengan maklang anne 

Ni masa cuti last week tu yang 5 and 6 Febuary 2012 lah 

Ni yang paling best first time mandi laut !!
Sebelum memang la selalu gi PD tapi takan mandi laut nak mandi kolam jer tapi ni terpanggil
So try jer la , memang best lah kot

Ade lah pic sesikit nak kongsi

Selamat melihat lihat 


with adik rishda :)

with Kak Aflah

Oklah itu sahaja , Terima kasih

No comments:

Post a Comment