Tuesday, February 7, 2012

Cerita Laju Ala Monorail / January Aww !

Assalammualaikum .
Hai and salam buat 1 Malaysia .
Wah walaweh lame gileo tak update blog ni .
Rindu je kot nak ber blogging ni .
Just macam malas jer nak online ape lagi new semester ni macam buzy gile memandang kan ini last sem .


Fuyooh lagi satu hal rindu jugak kat : Theanneain Youtube Channel nak ber vlogging .
Its okay lah kalau ade rezeki masa ter luang ade la kan .
Ni pun kawan dah bising cerite lapok .
Takpe so today anne nak cerita ala monorail pun kalah .
Ni laju punya koleksi kay .
Last update pasal nak buat kenduri aqikah kan ?

25 December 2011

So syukur kehadrat ilahi , berjalan dengan lancar atas kehendak Nya .
Banyak juga la tetamu yang hadir .
Semalaman lah kambing kat rumah .
Papa saja la nak sembelih kambing tu kat rumah lagi meriah kan , ada kerja .
Kambing pagi pagi dah sembelih then kenduri lepas isyak .

























Along , kak intan and Balqis sedondon la 1 family .
Alahai pasang 1 khemah jer then 2 khemah kecil .
Yang buat lagi meria hada la bungaapi bagai tapi al maklum buzy tadelah nak tercongok usha bunga api kan .
Ok lah itu sahaja , Thanks for reading .

28 December 2011

So nak story lahni on that date ade la celebrated my second brother punya birthday .
ini lah gaya nya rumah lepas kenduri tak sempat kemas . 
rush balik johor lepas kenduri tuh .











:: Muhammad Saifudin , Angah ::

Happy Birthday ! Happy Birthday ! Happy Birthday ! Happy Birthday !
Semoga panjang umur and di murahkan rezeki .
Angah terus maju and maju and maju lagi .
Amin Ya Rabbal Alamin .

3 Januari 2012

Ni nak cerita sedih pulak .
Lepas abis jer practical anne adelah buat partime kat one utama as a customer services associate kan .
Wah itu last day la kat situ sebab esoknya 4 Januari dah nak balik Sabak Bernam al maklum lah nak sambung semester la kan .
Ni ade la curi captured , usha ya jangan tak usha .


Ahmad Aziem
Heehee kerja situ pun kejap je ta sampai sebulan pun .

4 Januari 2012

Hehehe . Masa ni lah yang anne tunggu sangat . al maklum lah pulang ke kampong tempat belajoo nye .
Sabak Bernam .
So esok 5 Januari 2012 
“PendaftaranPelajar Semester 4 2011 Kolej Komuniti Sabak Bernam” ngeh eheh .
Selesai .


18 Januari 2012


Percaya atau tidak anne bersyukur bile first time dapat menderma darah .
berat pun dan dan lepas sikit .
walaweh datang nak bagi support kat kawan kawan .
dan dan kawan tak lepas aku yang kene .
best best .




terbaik wok .
27 Januari 2012

Mid night tu macam biasa la budak dorm serang la dia dengan air ngan ape ape la erk .
Agak nya pelakon utama siapa ? Wah nak bagi tau ni .
Anne la pelakon nye mana tak nya memey dah selalu pun malam je gi toilet dengan tasya .
Then seperti apa yang dirancang la ya collection semua then makan makan .
Kiterang budak budak rumah celebrated birthday Tasya .
Menu : Chocolate Cake , KFC , Kuetaw Goreng and Air Strawberry + Nata Decoco ( Sedap bukan ) .
Kenangan bersama bebudak sentosa akan selalu anne pahat kan dalam ingatan . 






To Cik Tasya : Happy 20th Birthday !
-        Semoga panjang umur and dimurah kan rezeki .
-        Hope bertemu jodoh yang sesuai and berkekalan sehingga keakhir hayat kau .
-        Kat mana pun kau aku akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kehidupan didunia and ahkirat kau .
-        Hope persahabatan kite ni akan terus berkekalan walau dimana jua kita berada .
-        Jaga diri baik baik .

31 Januari 2012

Cerita ringkas adelah sikit ni .

“Perhimpunan Pelajar Semester 4 Kolej Komuniti Sabak Bernam” .

Biasa la bila perhimpunan student and lecturer dengar jer la orang yang di pentas bercakap .
Ustaz Khairan bagi ceramah untuk kita sama samam mperingati Sambutan Maulidur Rasul . 

My Best Friend Forever : Nur Amira Hidayu tahniah kerana berjaya menjadi MC for that day dapat juga akhinya aku tengok kau jadi MC kan .
Agak agak ape la perasaan kau kan kat situ mesti nebes macam aku gak dulu rasa cum sakit perut semua la erk ,biasalah .

Then : Ceramah Sahsiah Diri  / Disiplin .
Sangat enjoy tengok slide show hmm power point tuh .
Memandangkan anne suka kepada fakta so memang suka la dengar ceramah ni .



Ok lah itu sahaja .
Wah sudah penutup Januari .


Gelagat kami dibulan Januari .
Entah pape jer .








So jadikan bulan yang lepas sebagai kenangan dan teruskan usahaku di bulan ini .

All The Best GUYS !

Ok terima kasih banyak banyak bile masih setia membuka or menyelak or menyinggah ni blog yang entah pape ni .

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Mari Lah Singgah Lagi .

Take care Bubye Assalammualaikum Salam 1 Malaysia .

No comments:

Post a Comment