Saturday, February 25, 2012

Hayati Amtiyaj Couture

9:26 AM 0 Comments
Assalammualaikum :)‎ 


nak share lah family bussiness yang harapan dia akan terus maju and berjaya !!


facebook link page !! sila lah songgah and like :) :)




-Menerima tempahan jahitan pakaian pelbagai rekaan moden dan tradisional (custome-made)


-menerima tempahan rekaan pakaian persalinan akad nikah dan pertunangan.


-Menerima membaiki pakaian (alteration).


-Menerima tempahan sulaman manik, batu, kristal.

-Menjual pakaian siap (ready to wear).

-Menjual barang perhiasaan (eksesori).

-Menjual kain seperti songket dan sutera.

perkhidmatan tambahan :-

-kami menerima tempahan bisiness card, banner, bunting, flyers, fotografi, videografi dan editing.

-Dan kami juga menyediakan perkhidmatan make up dalam pelbagai jenis majlis antaranya majlis

persandingan, pertunangan, fashion show, fotoshoot n dll...












Tuesday, February 21, 2012

Port Dickson , Negeri Sembilan Februari 2012 :)

7:14 PM 0 Comments
Assalamualaikum and selamat petang !!

So ni nak updated cerite cuti cuti 1 Malaysia 
Port Dickson , Negeri Sembilan

Stay kat Corus untuk 2 days and 1 night

Gie macam biasalah dengan maklang anne 

Ni masa cuti last week tu yang 5 and 6 Febuary 2012 lah 

Ni yang paling best first time mandi laut !!
Sebelum memang la selalu gi PD tapi takan mandi laut nak mandi kolam jer tapi ni terpanggil
So try jer la , memang best lah kot

Ade lah pic sesikit nak kongsi

Selamat melihat lihat 


with adik rishda :)

with Kak Aflah

Oklah itu sahaja , Terima kasih

Sunday, February 19, 2012

Happy Birthday 2012 Izzati , Eyra and Syak !!

12:20 AM 0 Comments
Assalamualaikum

Hai kali ni nak update pasal birthday girl .


Izzati 21 , Eyra 20 , Syak 19


Happy birthday sayang sayangku sekalian alam .

Semoga birthday korang tahun ni akan bermakna ya dalam kehidupan korang + dapat kenangan yang berlainan kan .

Wishes :

Selamat hari Jadi
Semoga panjang umur
Dimurahkan rezeki
Berjaya dalam kehidupan didunia and diakhirat
Pandai-pandailah jaga diri

Ok lah itu jer la nak bel bel nye .

Ok korang hati-hati di jalan raya .
Daaa , thank you .

Tuesday, February 7, 2012

Lirik Terukir Di Bintang - Yuna 2012

9:54 AM 0 Comments
LIRIK LAGU TERUKIR DI BINTANG


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
kan… kamu…
Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu….

Cerita Laju Ala Monorail / January Aww !

9:17 AM 0 Comments
Assalammualaikum .
Hai and salam buat 1 Malaysia .
Wah walaweh lame gileo tak update blog ni .
Rindu je kot nak ber blogging ni .
Just macam malas jer nak online ape lagi new semester ni macam buzy gile memandang kan ini last sem .


Fuyooh lagi satu hal rindu jugak kat : Theanneain Youtube Channel nak ber vlogging .
Its okay lah kalau ade rezeki masa ter luang ade la kan .
Ni pun kawan dah bising cerite lapok .
Takpe so today anne nak cerita ala monorail pun kalah .
Ni laju punya koleksi kay .
Last update pasal nak buat kenduri aqikah kan ?

25 December 2011

So syukur kehadrat ilahi , berjalan dengan lancar atas kehendak Nya .
Banyak juga la tetamu yang hadir .
Semalaman lah kambing kat rumah .
Papa saja la nak sembelih kambing tu kat rumah lagi meriah kan , ada kerja .
Kambing pagi pagi dah sembelih then kenduri lepas isyak .

























Along , kak intan and Balqis sedondon la 1 family .
Alahai pasang 1 khemah jer then 2 khemah kecil .
Yang buat lagi meria hada la bungaapi bagai tapi al maklum buzy tadelah nak tercongok usha bunga api kan .
Ok lah itu sahaja , Thanks for reading .

28 December 2011

So nak story lahni on that date ade la celebrated my second brother punya birthday .
ini lah gaya nya rumah lepas kenduri tak sempat kemas . 
rush balik johor lepas kenduri tuh .











:: Muhammad Saifudin , Angah ::

Happy Birthday ! Happy Birthday ! Happy Birthday ! Happy Birthday !
Semoga panjang umur and di murahkan rezeki .
Angah terus maju and maju and maju lagi .
Amin Ya Rabbal Alamin .

3 Januari 2012

Ni nak cerita sedih pulak .
Lepas abis jer practical anne adelah buat partime kat one utama as a customer services associate kan .
Wah itu last day la kat situ sebab esoknya 4 Januari dah nak balik Sabak Bernam al maklum lah nak sambung semester la kan .
Ni ade la curi captured , usha ya jangan tak usha .


Ahmad Aziem
Heehee kerja situ pun kejap je ta sampai sebulan pun .

4 Januari 2012

Hehehe . Masa ni lah yang anne tunggu sangat . al maklum lah pulang ke kampong tempat belajoo nye .
Sabak Bernam .
So esok 5 Januari 2012 
“PendaftaranPelajar Semester 4 2011 Kolej Komuniti Sabak Bernam” ngeh eheh .
Selesai .


18 Januari 2012


Percaya atau tidak anne bersyukur bile first time dapat menderma darah .
berat pun dan dan lepas sikit .
walaweh datang nak bagi support kat kawan kawan .
dan dan kawan tak lepas aku yang kene .
best best .




terbaik wok .
27 Januari 2012

Mid night tu macam biasa la budak dorm serang la dia dengan air ngan ape ape la erk .
Agak nya pelakon utama siapa ? Wah nak bagi tau ni .
Anne la pelakon nye mana tak nya memey dah selalu pun malam je gi toilet dengan tasya .
Then seperti apa yang dirancang la ya collection semua then makan makan .
Kiterang budak budak rumah celebrated birthday Tasya .
Menu : Chocolate Cake , KFC , Kuetaw Goreng and Air Strawberry + Nata Decoco ( Sedap bukan ) .
Kenangan bersama bebudak sentosa akan selalu anne pahat kan dalam ingatan . 






To Cik Tasya : Happy 20th Birthday !
-        Semoga panjang umur and dimurah kan rezeki .
-        Hope bertemu jodoh yang sesuai and berkekalan sehingga keakhir hayat kau .
-        Kat mana pun kau aku akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kehidupan didunia and ahkirat kau .
-        Hope persahabatan kite ni akan terus berkekalan walau dimana jua kita berada .
-        Jaga diri baik baik .

31 Januari 2012

Cerita ringkas adelah sikit ni .

“Perhimpunan Pelajar Semester 4 Kolej Komuniti Sabak Bernam” .

Biasa la bila perhimpunan student and lecturer dengar jer la orang yang di pentas bercakap .
Ustaz Khairan bagi ceramah untuk kita sama samam mperingati Sambutan Maulidur Rasul . 

My Best Friend Forever : Nur Amira Hidayu tahniah kerana berjaya menjadi MC for that day dapat juga akhinya aku tengok kau jadi MC kan .
Agak agak ape la perasaan kau kan kat situ mesti nebes macam aku gak dulu rasa cum sakit perut semua la erk ,biasalah .

Then : Ceramah Sahsiah Diri  / Disiplin .
Sangat enjoy tengok slide show hmm power point tuh .
Memandangkan anne suka kepada fakta so memang suka la dengar ceramah ni .



Ok lah itu sahaja .
Wah sudah penutup Januari .


Gelagat kami dibulan Januari .
Entah pape jer .








So jadikan bulan yang lepas sebagai kenangan dan teruskan usahaku di bulan ini .

All The Best GUYS !

Ok terima kasih banyak banyak bile masih setia membuka or menyelak or menyinggah ni blog yang entah pape ni .

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Mari Lah Singgah Lagi .

Take care Bubye Assalammualaikum Salam 1 Malaysia .