Friday, December 9, 2011

THANK YOU CSP ARCHITECT & STAFF ( terima kasih ) ! ! !

So syukur pada hari ini anne tamat latihan industri “ PRACTICAL “ huhuhu .

Hum maaf lah sebelum ni bila kawan tanya jer kat mana anne practical confirm anne akan senyap and rahsia jer . sounds like “ ADE LAH KAT SATU TEMPAT FIRM ARKITEK NI “ huhuhu .
Maaf ya terpaksa buat macam ni kerana ade alasan and sebab tertentu .

So now dah bagi tahu ken ?

Haiyoo : pengalaman practical yang menarik dimana anne dapat belajar banyak sangat benda baru . memang tak ruugi la bersama firm ni . Best gila .

Admin , kawan , abang , kakak and senior semua baik sangat . Helpful sangat then tak lokek dengan ilmu mereka . Sangat okey la . Paling best dapat bos yang ceria and baik jer .

Then asyik amik gambar jerk an . memang shook giler la .







So masa hari rabu dierang buat jamuan ! best tahu ade Ayamas and chocolate cake gitu . kelass kan . Thanks Mrs Lim coz manage jamuan ni . yang paling best tu la makan together tu best !



So , ape pun nak ucapkan ribuan terima kasih and terima kasih and thank you so much !

With lots of love , Nurul Ain <3

No comments:

Post a Comment