Friday, December 16, 2011

Demam Paling Hebat 2011

Assalamualaikum and hai !
So agak lame dah tak updated kot tapi tade la lame mane kan seminggu jer .
huhu .
Ni nak certia laju sikit la anne dah abis practical architect firm tuh .
last plot <3
So now sangat and amat buzy nak siapkan report malang nye macam tak berape nak reti .
Aduhai .
Buat la ape yang tahu jer .
Now ade la buat partime keja as a customer services associate .


ou christmas ala ala dasar laut gitu
Jadi la .
Tapi malang nya sewaktu anne nak post ni anne tengah demam sangat .
Rasa nya ni la demam paling terok of the year 2011 .

Ape pun insyaallah .
Demam ni kan penghapusan dosa dosa kecil .
Tapi nak sihat dah maybe esok boleh la datang kerja .

Rindu dah nak borak ngan kawan sume .
Just risau nanti batuk or selsema depan customer but insyaallah u guys doakan anne cepat sembuh .

Ok lah itu sahaja .

Bye bye .

2 comments:

  1. Buat semua follower blog ans, jom singgah lagi mbc kisah terbaru di sni :)

    ReplyDelete