Friday, December 16, 2011

Demam Paling Hebat 2011

6:48 PM 2 Comments
Assalamualaikum and hai !
So agak lame dah tak updated kot tapi tade la lame mane kan seminggu jer .
huhu .
Ni nak certia laju sikit la anne dah abis practical architect firm tuh .
last plot <3
So now sangat and amat buzy nak siapkan report malang nye macam tak berape nak reti .
Aduhai .
Buat la ape yang tahu jer .
Now ade la buat partime keja as a customer services associate .


ou christmas ala ala dasar laut gitu
Jadi la .
Tapi malang nya sewaktu anne nak post ni anne tengah demam sangat .
Rasa nya ni la demam paling terok of the year 2011 .

Ape pun insyaallah .
Demam ni kan penghapusan dosa dosa kecil .
Tapi nak sihat dah maybe esok boleh la datang kerja .

Rindu dah nak borak ngan kawan sume .
Just risau nanti batuk or selsema depan customer but insyaallah u guys doakan anne cepat sembuh .

Ok lah itu sahaja .

Bye bye .

Friday, December 9, 2011

Guys Yang Berfacebook : Help like This Picture : Please ! Thanks !

1:51 PM 0 Comments

salam ! hi guys ! jom like pic anne bawah ni . if sudi kerana tiada paksaan nak tolong ajak member u guys like pun tak pe thanks : jangan lupe like page dia sekali kay ! 
♥ spread heart ♥


Thank you so much untuk setiap doa and support korang !
hope hidup mu sentiasa diberkati okey : amin
* mood sentiasa : segan sangat !

THANK YOU CSP ARCHITECT & STAFF ( terima kasih ) ! ! !

1:47 PM 0 Comments
So syukur pada hari ini anne tamat latihan industri “ PRACTICAL “ huhuhu .

Hum maaf lah sebelum ni bila kawan tanya jer kat mana anne practical confirm anne akan senyap and rahsia jer . sounds like “ ADE LAH KAT SATU TEMPAT FIRM ARKITEK NI “ huhuhu .
Maaf ya terpaksa buat macam ni kerana ade alasan and sebab tertentu .

So now dah bagi tahu ken ?

Haiyoo : pengalaman practical yang menarik dimana anne dapat belajar banyak sangat benda baru . memang tak ruugi la bersama firm ni . Best gila .

Admin , kawan , abang , kakak and senior semua baik sangat . Helpful sangat then tak lokek dengan ilmu mereka . Sangat okey la . Paling best dapat bos yang ceria and baik jer .

Then asyik amik gambar jerk an . memang shook giler la .







So masa hari rabu dierang buat jamuan ! best tahu ade Ayamas and chocolate cake gitu . kelass kan . Thanks Mrs Lim coz manage jamuan ni . yang paling best tu la makan together tu best !



So , ape pun nak ucapkan ribuan terima kasih and terima kasih and thank you so much !

With lots of love , Nurul Ain <3

HAPPY BIRTHDAY SISTER-IN-LAW !!

1:31 PM 0 Comments
Assalamualaikum and Hi guys , so post kali ni untuk my sister-in-law yang birthday nya jatuh pada hari Khamis di tarikh 7 December 2011 , semalam .

NURUL JULIANA MUHAMAD ROSLI




So , kami sekeluarga nak mengucapkan selamat hari ulang tahun Kak Intan !

Allah selamat kan kamu Allah selamat kan kamu Allah selamatkan 
Nurul Juliana dan Family Allah selamat kan kita .
huhuhuhuhuhuhuhu

Semoga panjang umur
Dimurahkan rezeki
Kehidupan mu sentiasa diberkati
Semoga our niece Balqis comel sentiasa
All the best
Good luck
May Allah blessing you always
Aminnn

Ape pun just paling penting nak ucapkan Happy Birthday !