Thursday, November 3, 2011

Yang Dikasihi Para Pembaca !

Assalamualaikum and a very good day !

Ha ya . Anne syukur Anne sihat jer !
Hi you guys , so sorry anne sangat busy la sampai membiarkan blog ni berhabuk da .
kepada viewer yang hadir sampai terbersin bagai maaf la ya .
But still nak cakap Thank you so much gak sudi singgah tau .

spread love !! ( macam adik Najwa Latif pulak ) tak kisah la anne sangat meminati dia . Dulu masa najwa tak busy ade je men men facebook commeny ngan dia but now dia busy sangat . ape pun najwa orang Batu Pahat , Chiyoo ya adik !! wakakakaaa

( anne dah lari topic pulak tadi )
So macam biase la nne still lagi tengah practical lar !
So ni ade la sisa baki hari lagi akan duduk di kerusi office , bermain internet , makan tanpa henti ketika waktu pekerjaan , party , keriuhan , photostate , plotter and printer buat hal , bergurau senda bersama abang kakak and bos and lots more .
Yang pasti akan sangat merindui masa and detik di office tempat anne practical bila dah tade kat situ nanti . hmm . 3B ( Buat Buat Busy ) !!
Okay itu saja . Terima Kasih .

No comments:

Post a Comment