Wednesday, November 23, 2011

Photoshoot : Facebook/The Pixel Trigger

Assalamualaikum and Hi !

So sorry la macam sibuk sangat pulak sampai terabai blog tercinta ni .
Hadoi today nak konsi lagi / share about picture from facebook/pixel trigger time kat Pameran Pengantin Malaysia di Shah Alam Convention Centre .



my lovely make up artist : client 
By the way I love love love it .
So if you guys nak usha banyak lagi kat facebook sangat amat la banyak .
But account facebook yang tuh Full sudah but if really nak add anne boleh send and try to let me know kat chat box blog anne ya .
Anne approved korang .
Insyaallah .
















So hope you guys like it too .

To abang Man : Thank you so dam much .
Sorry la if anne ni agak keras or what so ever : Im new !

Wahahahhaah : ape pun thanks gak kat u guys yang terus memberikan sokongan untuk anne !
Sayang Korang semua . Bubye . 

No comments:

Post a Comment