Thursday, November 3, 2011

Pameran Pengantin Malaysia 2011 - Shah Alam Convention Centre

Assalamualaikum and hi hi !

You guys masa Ahad lepas anne ade job Arabian Night - Runway tau . Korang ada pergi tak ? singgah ke . tape ta gi pun tape la . lepas dah . 
Festival : Pameran Pengantin Malaysia 2011 at Shah Alam Convention Centre .

di rumah tercinta  : shoot using digital camera saja !
Che Ai Zaleeha : So tu best la coz yang panggil anne untuk collaborate Make Up Artist Che ai Zaleeha yang sememangnya anne suka dia , ada bakat melukis di muka orang . Kak Ai sangat ceria orang nya . 
sayang akak la ! Thanks antar anne sampai rumah . wahaha . Thank you !

catwalk / runway !

kepenatan :)
Memandangkan anne punya ilmu untuk make up dah terkubur sekian lama ! heehee . 
bayangkan umur 16 tahun waktu tu gi kursus parent hantar 1 week tidur Hotel class with Tiara Razlan yang sememangnya terkenal sekarang !! now anne 19 tahun ?? 
weh , tahu tau kalau ade skill tapi simpan jer puihh hilang wehh . 
wakakaka . Tapi sempat la ade job make up seawall umur 16 tu . sekarang ? banyak orang cakap anne ni rugi jer . tapi nak buat macam mana ya . basic hentam sniri jer ade ingat ni . so I decide and bagi all my stuff and make up box kat kakak ipar memandangkan dia juga ade bakat . hmm . daripada berabuk tak buka . 
( saya jenis yang malas make up muka sendiri )

Then sambung ni .

Butik Adie Muslims : To Butik Adie Muslim’s selaku sponsor untuk pakaian yang menarik untuk dipakai oleh anne di atas pentas runway tu . Thank You tau . Baju merah tu dalam gambar menangkap sangat . I like Red ! My favorite colour since born . ahahah . Thanks !

hmm ; cantik baju ni , bukan ?? ya !
Kak Fiza : Kak Ai ade bawa kawan dia Kak Fiza yang sangat membantu . Kak Fiza pun Make Up Artist juga and dia sangat pro kepada rambut tapi memandangkan anne bertudung mereka still hormat me . Thank you . Kak Ai and kak Fiza puas la fitting baju and pakaikan tudung untuk and . Time Kak Ai busy make up anne . Kak Fiza la yang jaga semua barang ! Thanks kak Fiza .

<3 Kak fiza . Anne . Kai Ai <3
The Pixel Trigger : Thanks penat penat shoot for model lain still boleh datang and photoshoot anne kat lua dalam SACC tu erk . Panas jer ! Kelakar : Baju yang abang ingat anne muat tu nice on my body rupanya pin sana sini gak . wakakaka . Thank you so much ! saya tunggu abang punya picture . its okay tayah rush anne sangat memahami tau .

para model :)
me :)
 Abang Angah ( second Bro ) : Thank you kerana sudah belanja shopping my new red high heel untuk event nie . Sayang Bangah !!

So disini ade la nak kongsi sedikit foto yang hasil ihsan kak Fiza dari Android Samsung nya memandangkan official Photographer anne for thah day buzy belum upload ! 
Its okay abang Man . Kepada kawan Model , MUA and Photographer lain yang baru kenal . nice to know you guys !! Hope , kita dapat jumpa lagi ken ken .

new friend ! exora :)
Syukur lah Runway tu berjalan dengan lancar and sangat memberi pengalaman kepada anne dalam bidang peragaana ni - event yang paling besar anne penah join buat masa ni . Kepada penganjur and anybody yang terlibat secara lansung and tidak lansung . 

Photographer : Nur Farahin . tq .

Photoghrapher : Lensa Ayid . tq .


Jutaan Terima Kasih ! spread love love <3 <3 

No comments:

Post a Comment