Sunday, October 16, 2011

DZMS casting !

Assalamualaikum and salam sejahtera .

Siang Ahad lepas ! tu ada casting la kat DZMS modeling agency . 
so pergi saja la . 
kebetulan ada la kawan sekolej pun ajak sebab dia nak pergi .
hmm . dah ada yang teman . ikut saja ma ! 
ahahha . Enjoy . So kak Hidayah tu Tanya anne ni dah biasa shoot ke ? so cakap la tak . Eiye tak ? mungkin apa la yang dia fikir about me masa dia tengah shoot tu ken ?? bio la . 
ehehehe . yang best ini bukan contract ya . 
Anne still bebas nak join tempat lain . eheh . 
Apa pun Thanks kepada semua crew DZMS !! 

No comments:

Post a Comment