Monday, October 3, 2011

Aunty : Bertukar Status Tidak Lama lagi !

Waiting For The New Born Baby !

Assalamualaikum and Hi Korang .

So , hari ni nak cerita kecemasan la sikit .
adouuyai .
early in the moning lagi tahu ! mama kejut anne untuk join along naik kereta dia so dia akan hantar anne gie office la .
ish ish ish .
Yang keriuhan nya bila tanda tanda la kak intan nak bersalin dah macam muncul .
Biasa la si ibu mertua .
Kalut la sikit * banyak *
Abis semua nak di bawanya .
Lagi pun memang tunggu hari jer lagi ni .
Tak dapat dinafikan la .
Anne juga turup excited memandangkan ini anak buah pertama gitu .
So , results gie check it’s a normal la .
But memang for sure masa terdekat ni .

mak teh kau ni ha !
tak pasal pasal anne pun terlibat !
To Kak Intan : Kami seisi keluarga mendoakan Semoga selamat sejahtera kay . Amin .

No comments:

Post a Comment