Sunday, October 16, 2011

Aunty Anne !

Assalamualaikum and salam sejahtera .

So post kali ni nak bg tau la how excited bile I dapat dengar and menunggu saat kelahiran betul betul depan dewan bersalin . huh uh uh memang la dup dap dup dap seram jer selagi tak dengar tagisan baby tuh . yang dengar suara ibu bersalin , docter and nurse count 1 2 3 Juliana push push ! and so on la . satu pengalaman yang mendebarkan la . if telinga dah ke situ mata lak ke langsir dewan uh memandangkan dia tak tutup pintu . best ken ? korang dapat ke .
Dewan Bersalin tuh dia .
Nie ada la slot balqis fresh from oven ! ahahah . setengah jam she berada di dunia . Welcome sayang !!
Kat dalam dewan bersalin lagi time ni .
Selamat Datang !!


Us !!
D.o.b : 12 October 2011 ( Wednesday )
T.o.b : 11 pm
P.o.b : KPJ Damansara Specialist Hospital

Kami bersyukur la . Alhamdulilallah semua berjalan dengan selamat dan kehendak-Nya . my own niece . it’s a baby girl ! before ni dapat anak saudara kepada saudara pun dah happy ape lagi anak saudara sendiri erk ! lu pikir la sendiri . so bertambah la bilangan keluarga lagi . btw , her name my bro and my sister in law belum register lagi la . For sure yang akan ada nama ni la “ Balqis ” .


nenek waty - wan miah - moyang in chun ! ( Belah mulut denagn air Zam Zam )
Hari kedua Balqis – now kat dalam wad sudah .

Aunty Anne untuk Balqis !!










Malam tu ramai datang , Thank You so much !!


mama and papa 
Hari ketiga – Balqis balik rumah Atok and Wan at Melor Utama Kayu Ara before dia akan stay kat rumah atok and nenek dia kat Jalan Cempaka .





So , sekarang kak intan akan berpantang and duduk kat rumah mak dia la selama  1 hingga 2 bulan mungkin . Sebelum balgis balik rumah nenek dia , dia sampai and singgah jap kat rumah wan dia . tengok tu atok and wan dia over sangat handphone dah buat wallpaper gambar balqis pulak . katenya senang nak tido bila tengok wallpaper si cilik Balqis . ahahahah .

Ok lah . itu saja . Thanks for reading yea !!




No comments:

Post a Comment