Friday, September 16, 2011

Selamat Hari Malaysia 2011 !!

Assalamualaikum and hi hi hi !
So di kesempatan ini anne nak ucapkan Selamat Hari Malaysia !! 
16 September 2011 .
 Adoii pagi lagi da bangun nak tengok tv ni tau tak Live from Dataran Merdeka . 
Actually nak sangat gi sana just tiada transport jer . 
If ade confirm I dah join . 
tapi peh sangat berbangga dengan peserta yang terlibat menjayakan semua tuh . 
Cool and macam best jer berdiri di bawah sinaran terik cahaya matahari tuh . 
syukurlah tak hujan . 
Memang ramai gila la lautan manusia tu . 
Paling bagus bila Pm and the Menteri semua turun padang memberikan ucapan dan perhargaan terima kasih kepada semua peserta di akhir event tuh . 
Bagus memang berjiwa rakyat tu . 
Apa pun anne sangat bangga menjadi rakyat Malaysia dan semoga Malaysia terus aman dan makmur sejahtera sentiasa . 
Kepada semua pejuang tanah air . 
Terima kasih untuk semua pengorbanan mu !! 
Kepada orang lama ( dulu dulu )yang sanggup menggadaikan nyawa , wang , emas and harta benda demi melihat kesenangan jenerasi kini dan akan datang . 
Love you guys . 
Merdeka Merdeka Merdeka ! 



ok thanks :)

No comments:

Post a Comment