Wednesday, September 28, 2011

Phootoshoot Ke ? Kot .

Assalamualaikum and a very good morning  , evening you guys !

So nak post benda lame sebenarnye . tak pe la . post jer la ken . ni its all about photoshoot picture untuk bulan September 2011 ni ! mine mine mine ! nak terjah la sesikit yang I nak kongsi a . k . a share kat you guys ! Lagi pun buzy kot nak update . hmm . sepantas kilat ni . Zaaassss .

1 - Ni photoshoot untuk online boutique . La macam butik yang jual kat blog and facebook bagai tu la . so butik ni jual barangan wanita jer . terutama shawl and phasmina ! ! okay dah faham ? hopefully la . Best sangat . Gelak jer keja I . ade 5 shawl and persalinan . wakakkaka .



Lain picture semua kat photog :)
Make Up : Nurul Juliana
Photographer : Aza Shima
Location : Damansara Jaya

2 – Ni photoshoot out door . Pakaian casual . Street wear gitu la . So simple simple jer ni . Huh . At first ingat ter cancel hujan babe . then syukur la okay . Panas dunia pulak terpaksa hadapi . sangat enjoy La ! 
Best Best .





Na tengok lagi ? kat facebook yer .

Make Up : Nurul Juliana
Photographer : Beeps Lee , Suliza Olympus & Chiang Wei
Location : Taman Tasik Perdana , Kuala Lumpur

3 – Ni Photoshoot jugak just lain sikit la sebab ini pertandingan . contest gitu la .
" tema : Classic / Modern Wedding Contest “ so time ni baju tak boleh pilih just ikut number pendaftaran and amik ikut hanger jer . so dapat la baju pink colour . Ni bukan model  contest saja la . termasuk juga dengan make up artist , photographer and talent gak la . kene by grouping la ye . Hujan lebat gila basah baju pengantin you tau tak . haiyoo . tak pe . best gila . so sorry yang photographer i punya tak dapat di kesan .


Thanks Own Drake Picture !!

Thanks Dak Teropong Photography !!

Thanks Noor Hafis Entertainment !

Make Up Artist : Nor Aliza Il’yasa
Assistance : Hayati amtiyaj Couture
Photographer : Suliza Olympus & Chiang Wei
Location : Taman Bukit jalil , Kuala Lumpur

4 – Ni Photoshoot suka – suka . seriously . Muka penat and oily uhh . lantak la . best dapat kawan baru . sopan betul photog ask permission . “ nak  amik pic model boleh tak “ ahahha . takan nak cakap tak boleh . ahah . enjoy . santai tahap melampau la . Thanks tau tau .






Make Up Artist : Nor Aliza Il’yasa
Photographer : Shah azmi
Location : Taman Bukit jalil , Kuala Lumpur

So if ade ape ape job untuk orang yang bernama di atas atas semua ni . boleh la PM anne kay :) thanks . ape ape lagi active di facebook . Mai mai . jemput add :) thank you .

2 comments: