Friday, September 16, 2011

Cara Nak Nyah Buang Memori Tentang Someone !

Ni Ha . Mau Share . Hope Korang Enjoy !!

1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari.. 


2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama yang tangkap cintan leleh 

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan... . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi.. 

4.Buat perusahaan menternak ikan keli... Nanti bila keli dah beranak pinak, pasti terlalu sibuk menjaga ...

5.Sibukkan diri dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala... 

6.pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda... buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri... 

7.Buat post yang happy happy jer tayah nak jiwang sangat la ... 

8.Kalo still teringat , terjun tangga or suro orang hentak pala kat dinding sampai hilang ingatan ...


9.Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan... buat lah apa-apa je asal hati rasa puas ... 

2 comments: