Sunday, August 7, 2011

Terima Kenyataan Ini Dengan Hati Yang Terbuka

ASSALAMUALAIKUM 

simpan simpan perasaan ni pun buat apa ?
penat sangat dah mata ni sampai dah tiada air mata yang akan terus mengalir dengan deras nya .
yang mengalir pun air mata sejenak bila terimbau kenangan lalu .
i pun tak faham hari ke hari semakin jauh hubungan itu .
telah i percayakan hati i untuk u tapi kita still sampai sini jer kan .
inilah keputusan yang terbaik untuk kita lalui buat masa sekarang ni .
u datang menyinari hidup i lalu membuka pintu hati i yang sekian lama terkunci .
u banyak mengajar i erti kehidupan .
terima kasih .
tiada apa yang harus kita sesali erk .
ini kan lidah lagi tergigit apa lagi suami isteri .
berkahwin pun boleh bercerai , bertunang boleh putus tunang apa lagi la .
yup ! sure kita tetap akan menjadi kawan macam yang u nak .
hehe . mungkin kita masih lagi di alam cinta monyet kot ya .
manalah kita tau ken ken .
i akan turut kan kita masih akan teruskan pekenalan kita ni .
kalau ada jodoh kata orang takan kemana .
jodoh pertemuan ajal dan maut itu semua ketentuan ilahi yang kita terpaksa akur .
dah seminggu u demam teruk kan .
i hope u cepat sembuh tau and selalu ingat pesanan i semua tu .
jangan kita terus menyalahkan diri kita atas apa yang berlaku kerana ini adalah hakikat sebenar .
i hope one day kita sesama akan menemukan kebahagiaan yang kita cari .
Happy dengan keputusan kami bersama .
Yang penting sama dengan JB n SG pn date or break up . lalalalala .

best friends forever :) kalau ade jodoh ade la .

p/s : single and masih belum bersedia untuk kembali berhungan dengan sesiapa pun for this time . akan menumpukan sepenuh perhatian pada pelajaran <3 

moral of my story : korang jangan taksub sangat dengan facebook tu . hahahah .


TERIMA LAH LAGU BARU YANG I SUKA SEKARANG I DO :)

okey la . thank you . sampai ketemu lagi ya <3

No comments:

Post a Comment