Wednesday, August 17, 2011

Saturday / Sabtu / 13 July 2011


Assalamualaikum .

Suka hati ain la nak story bout apa kan .
okay cerita nya macam ni :) Baca tau . Ahax .

Saturday / Sabtu / 13 July 2011

Memulakan hari dengan senyuman . Ada photoshoot shawl je pun untuk butik online ni . hmm . berjalan lancar seperti yang di ingin ken . penat gila uh . korang leh check kat link http://chiquecovered.blogspot.com/

:)
 Aunty ain . Alang buat majlis berbuka puasa . Jalan ? Huish puchong ken . memang jem la  . Hadoi . Kiterang family bawa 2 kereta driver along and angah . Papa jadi penumpang kali ni . Jem pun Tape sampai dengan selamat . syukur . so mana saudara mara yang sempat hadir means hadir la . yang tak sempat na buat macam mana ken . So sangat banyak la makanan nya ! ya la family yang datang dengan juadah mereka lagi . uish bukan main banyak . nak cita ni memang best la . ringkas jer  post ni :) ahax .

ahax . tanpa make up . grr .

Papa . Along . Angah  and Abang Hafiz .

Cousin :) 
Hehe  Di perjalanan pulang ni . So ain cakap kat angah :) Macam teringin na makan Mcd . Yahoo kebetulan belum sampai rumah . Angah terus drive gi SS2 Petaling Jaya ( PJ ) kiterang order la ken . di sponsor oleh angah and kakak . Thanks . Hilang kempunan adik kau ni . Kalau kempunan je nanti – jalan kang terlanggar tong tahi . macam mana . grrr . okay la . itu jer ken .



thank you abang and kakak saya !!!!! <3 <3 <3 and korang yang baca . p/s ( Kalau ada yang baca la )

No comments:

Post a Comment