Tuesday, August 9, 2011

Practical :) i yang paling tak suke pakai tudung ariani ekin whatever tu . last sekali , time practical everyday i kebas pakai dengan pantas . lalalala . amazing ! burok gila derr .

Assalamualaikum dan salam sejahtera J

Hi lovely blogger and stalker apa kabar ? hum .
Serious rindu nak post post new post gitu . ahax .
 malang nya nanti entah apa la yang bakal di post .
By the way . Today . I sangat bergembira untuk post and kongsikan bersama picture yang telah di snap / candid / curi / tangkap / apa apa yang sewaktu dengan nya la ken .
Oleh someone iaitu pekerja di tempat I practical ( abang mahfus ) . Thank you yek .




semua muka annoying :P

Every day I akan di ajar dengan baik sekali oleh semua pekerja .
Sedikit demi sedikit I dah mula nampak gambaran pekerjaan yang bakal I ceburi . insyaallah . amin . tolong doakan ya .
sedikit sedikit lama lama menjadi bukit .
 I akan cuba grab seboleh yang mungkin pada sesi latihan industri ini supaya mantap ilmu di dada .
Berusaha tangga kejayaan .
Kalau tidak di pecah kan ruyung manakan dapat sagu nya .
Banyak sangat benda yang I tak pernah buat I dah try buat . Heehee .
See . Tanpa mereka pekerja firm tu ken , siapa la I nie nanti .
okay . Itu jer .
Remember . Jangan jadi seperti tenggang tau . ibarat kunun kunun . Jangan lupakan jasa orang yang pernah mengajar kita walaupun sekecil zara .
Jangan asyik sibok dengan jasa kita terhadap orang , sibok la dengan jasa orang terhadap diri kita . tapi depends la . if orang yang kita da banyak buat jasa tapi macam tuut dengan kita . boleh jer mengungkit balik . agree ? tepuk dada dan tanyalah selera .
Yang penting Jasa Kepada Negara . Wah gitu ken . keeelaass .

haa takot tak !
Ok that’s all for this post . thanks .

No comments:

Post a Comment