Wednesday, August 17, 2011

Monday / Isnin / 15 July 2011


assalamualaikum / Hi :)

Monday / Isnin / 15 July 2011

Hum . nak cerita ni . lepas berbuka ken . tunang kakak ajak la gi one utama / ou la ken sebab dia nak survey camera baru . pastu apa lagi ain ni memang di siang hari ada menyatakan hasrat pada someone yang ain rindu la ken kat out u sebab ou for me bagai isi dengan kuku :) lalalala . bila dengar abg hafiz and kakak nak gi ou ? uish ON la terus . lepas buka . nek atas siap terus . ain pun nak usha kasut . malang sekali tak suka la shoppin bila suma kedai macam kabut nak tutup . hmm . so lepak KFC saja la ken . makan makan . Agak terfikir vdeo di youtube pasal KFC tp try je telan gak . Hadoi . 
Ain da try yogurt KFC tu . Korang tanak try ke ? hee . 
Check it out .




sebab nak gi ou jer ken . cincai saja ma :)
ok dah share pun . Happy !!

No comments:

Post a Comment