Tuesday, August 2, 2011

Kenapa ????

assalamualaikum.

ya saja nak post walaupun tak tau ape yang harus di post.
kenaapa la kawan ni semua kat facebook tu suka kate i sombong walaupun dierang tau aq ni sangat ceria and jaoh sekali la nak menyombong? 
tade keja la. 
so di sini :) 
dengan senyuman kegilaan ku dan kemaafan i nak minta maaf tau mane yang aq ta reply chat tu.
terutama kat kekawan yang terasa ke aq kejam ta reply chat korang.
sorry sorry sangat tau wey.
serious rindu sangat kat korang semua wey.
i ni da ta de nak gila gila cakap bebanyak macam i ngan u all :(
si dia pun cakap i ni tak caring macam dulu.
ish sorry sangat tau u. maafkan i.
lagi lagi now.
 ish buzy la.
entah la ape yang buzy sangat tu.
i ni practical student la. 
best sangat dapat buat practical kat tempat i practical tu la.
staff semua pun helpfull.
sangat memahami ke blurr and entah la.
yey elaun untuk 3 minggu pun da masuk :) thanks.
hari tu ade *mc da tak sihat kunun. lalalllalaaaaa.
ya nak tau i sihat ke tidak?
ok fine.
i sihat and doa doakan la i sihat selalu.
 thanks for caring.
 <3 <3 much much love . 
korang jangan risau i sentiasa ingat jer kat korang semua.
now. 
tak selalu update la. pape pun. 
nanti kita jumpe kay new semester. 
sorry and selamat berpuasa !!

papa bawa gi taman untuk dia pantau bebudak kelab sukan dia training sepak takraw :)
muka yang sangat penat baru balik kerja (practical).
First week wah bukan main lagi everyday tau wearing baju kurung.
ok lah. tu jer. thank you all :)

No comments:

Post a Comment