Thursday, August 18, 2011

17 Ogos 2011 :)

Assalamualaikum . Hi :) 

hehehe . masih lagi di One Utama . Kepada keng kawan yang jauh belajar yang kunun kunun di perantauan . yang rindu kat one utama ni . ni I ada bawa one utama semakin dekat di hati anda . Bukan tanak gi curve ke ikano ke tesco or what else yang berdekatan . Just I memang suka one utama ok . ahax’ I sendiri harap post ni akan jadi pengubat rindu dikala I kembali menyanbung pelajaran di hutan hutanan tu nanti . kali ni lepak Mcd pulak . time tengah post ni kakak na abang hafiz still kat ou lagi . buat apa la ken . I ta ikot lak kali ni . Dok rumah la . adoi esok keja . hum . keja keja . bila nak raya ni . ahax’ 

Haisz kadang kadang ain pun tak ain gak .
Lagi satu info . Jangan tunggu ou sampai 10pm kerana ou under renovation lagi kat ‘old wing’ tuh . na bagi lagi cantik and up to date sikit la . lepas 10pm terus sesak macam kat side pulak . sini sana renovate . habuk habuk ! ishhh . Tapi best gak . 



capture : nur hafiz ( tunang kakak )

burung itu cute ken ..

Tido pun kat ou dengan seliper facebook :) yehee .

Selamat Hari Raya 2011 !!

Ahaxx'
Tape everyday gi ou pun tape . suka ma . selekeh pun tada heran da . hehe .

No comments:

Post a Comment