Saturday, June 4, 2011

Untuk Kau La Ken :)

·         Assalammualaikum warahmatulaallahi wabarakatuh.
·         Hi u tengah buat ape tuh ? I don’t care.
·         Sorry ganggu u. biar lah kan. U lagi suka I ganggu u. ahax.
·         u tau tak I tengah bosan sangat nie. Tahap gaban.
·         Jap lagi I nak study and do my quit revision. I know u pun nsk buat jugak kan.
·         By the way, I nak u tau yang I really miss u dear.
·         But suka hati u la nak miss me ke tidak.
·         Thank you so much because always ada untuk i.
·         I kan suka berubah character. Sorry if u tak suka ek.
·         I love u so dam much much muchy. <3 <3 <3
·         Final exam ni dah nak dekat. I doakan kejayaan u tau.
·         U buat terhabis baik okey J
·         Wish u all the best of luck. Chiyoo.
·         Take a good care of u ur self. Demam mam la ubat.
·         Please baby ! don’t play with the rain ! jaga kesihatan.

With lots of love,

( Nurul Ain Amtiyaj Ahmad )

No comments:

Post a Comment