Saturday, June 4, 2011

Sudah La ! Cerita Adinda :)

Assalammualaikum

Eh , tade niat nak tumpang glamor .
I just nak korang hentikan la ken cerita nie since adik pun dah menyedari kesilapan nya and kehangatan concern korang pasal dia <3 Stop it and Enough ya . 
Tetapi i sedih la semua wish birthday i kat picture dia semua dia delete :( ohhemmjayy ! 
tape la . ape pun hope adik dapat maafkan semua orang yang dah buat adik merana . Take care .

Kenapa ? Tak percaya kah ? Nie la nak tengok ken .

Waalaikumsalam :)
Harian Metro - Sabtu , 4 Jun 2011
Jap ni cerita pasal siap yer ? i amik ni kat on9 Metro tapi artikal tuh ada la baca gak kat para bloger yang concern and sayang benar kat isu ni . Tidak sure la ken . Dengar cite Metro sold out . huh . Masyuk .


Ya itu saja . Berharap agar kita sama - sama dapat mengambil iktibar okey . daa .

No comments:

Post a Comment