Thursday, June 2, 2011

Nasi Lemak - Chief Izzatie :)

Assalamualaikum 


Today nak la story sikit pasal member saya yang bersuara lunak ni .
memang la tak di nafikan dia suka menyanyi dalam dorm yang seumpama mahligai indah ni ken :)
Dia ni memang rajin memasak la . Tiap hari tau dia masak . Bukan untuk dia je tapi untuk boyfie dia sekali but sometimes untuk kiterang semua pun dapat makan tau .
Thank you Izzatie !

CHIEF - NUR IZZATI
Hari ni plan dia masak " masi lemak " bukan main pagi lagi dia bangun . semangat ken .
Btw , dia tanya kat satu dorm nak masak nasi tu santan letak air ke tidak or biar pekat .
Banyak gak la yang tukang menjawab . 
Last i offer untuk tanya my mom cara yang betol .
Memandangkan family saya suda buka business nasi lemak lebih kurang 21 years di Damansara :)

Yeah , mummy angkat phone and memula i tanya pastu past la phone kat zatty .

My mom and My dad . ILYSM !
Selesai .

Semua terserah pad chief Izzati . wish u all the best ! good luck erk sayangs .
Saya Bangga Jadi Anak Penjual Nasi Lemak Di Damansara :)

H e H e H e ( Ape you kesah ? Tade ken )

Okay itu saja la . Terima Kasih .

No comments:

Post a Comment