Saturday, June 4, 2011

Kunun : Kakak and Adik Sayang !!

Assalammualaikum

Saja la nak buat entry ni kan . 
rindu pulak kat family angkat i . 
Masa sekolah dulu . 
Walaupun . 
Semua dah abis sekolah . 
Tidak bernah bersua lagi tapi kiterang contact jer lagi . 
Sweet sangat .
Ish , serious la malu juga nak ngaku bila dak besar macam nih . 
Like pic korang masa main longkang kecil dulu pastu orang tag .
Ish malu lar .
Kott . 
Btw , buat sume ni coz i sayang kat korang . 
Bio lar ken . 
Yang penting kita happy .
Pastu , bila ingat dulu punya hal .
Ishhhhh .
Kelakor rasa nya .
Agree ?

Meh nak kenal ken satu 1 la .

Kak Mimie <3
Kawan kaka i masa kat hostel la ken . Entah lar time i datang melawat kaka . Time tu la dia usha i nak buat adik angkat katanya . Kak Mimie . Thanks bagi photo frame yang comel sangat . Now kaka study kat Selangor Internasional Islamic University College . Btw , Pemalu orangnya .

Kak Akey <3
Kaka akey ni dia ketua disiplin kat asrama dulu . Eyh jap . Diz time , i pulak yang dok hostel . Kiterang kawan lame baru la declare as ken . Now kaka study kat KPTM KL . Dia ni ceria ceria garang gitu lor .

Zharif
Dia ni adik angkat kaka akey juga . Ish heboh la kunun kat sekolah i ni adik beradik wif he . Ohemjayy ! Tak suka lar . hehe . Tape weh . Kau tetap kawan i . Now study kat Universti Teknologi Mara Machang , Kelantan . Sorry kalau i slalu tak suka u .

Nashrin <3
Adik ni usha time hari orientasi . Haha . Kirim salam jer memula . Ish kiterang berbulan bulan gak but tak lame . Dia tengah tunggu tempat nak study :) Okay . Tu jer .

Shazwani Ashiqin <3
Comel Comel . I nampak nini time 1st time dia  daftar kat hostel lagi dgn family dia . Hmm . Tapi lagi suka time dia kat Surau aspura ley . Ape pun dia ni sweet sangat sangat . Baik budak nya . Now study kat Kolej Matrikulasi Teknikal Pahang . P/s . nini take care . miss u adik <3

Fikhry <3
Fikh ni . Entah la macam mane . Dia sangat okay . Dia ni cepat merajok kot . Mengade . Baik . Hmm . Sudah ada Sgf nya . Now study kat Politeknik Sultan Abdul Halim Mu' Azam Shah , Jitra . Thanks selalu contact kaka .

Afdzal Hakim <3
Dia ni hebat la . Penah wakil Malaysia gie Festival Sukan Kombat . Hmm . Proud of u . Sangat aktif budaknya . Now study kat UiTM Kota Samarahan , Sarawak . Jaohnya . Sorry tak dapat datang kenduri tau . Hehe .

Okay la . itu jer . Untuk korang .
Miss each of u guys so much !
ish . Bila dah jauh . Rindu jer ken .
Jaga diri baik - baik tau .
Nak kahwin jangan lupa invite !
Sorry untuk salah silap and Thank you so much semua .
Yang paling penting Sekolah Menengah Teknik Setapak Kuala Lumpur memang banyak bagi kita kenangan terindah .
Love you :)

No comments:

Post a Comment