Thursday, June 9, 2011

hari terakhir di Sabak Bernam :) ya ! means nak gie practical la sem depan .

assalammualaikum

firstly , i ingin memanjatkan sepenuh kesyukuran kerana telah berjaya dalam menenpuh minggu and hari peperiksaan akhir semester <3 alhamdulilallah !

Nampak nya sekali lagi i ken melalui detik perkenalan and perpisahan . 
ish , tak sangke semua ni berlalu cepat sangat ken .
sedih . gembira . pahit . manis SEMUA TERINDAH !
nanti kita jumpa lagi lepas practical . tapi bila bila nak jumpa nanti hello hello la .

ya : to encik ss take care <3


Terkadang, perpisahan adalah hal yang sangat kuinginkan.
 Seringkali, perpisahan adalah hal yang sangat kutakutkan.
Terkadang, aku bertanya, siapa yang sesungguhnya egois? Kau? Ataukah aku?
Seringkali, perpisahan adalah hal yang tidak bisa kita hindari.
terkadang, perpisahan adalah hal yang sangat indah.
seringkali perpisahan adalah hal yang menyakitkan..

So , if i dah buat salah i minta maaf bebanyak kay . sayang korang lah ! thank you .

No comments:

Post a Comment