Thursday, June 9, 2011

Dinner Thaifood Nura Restaurant :)

Assalammualaikum


TO : 
Assalamualaikum.
Student Sijil Pelukis Pelan Senibina SPS 2B (Januari 2011). Sahaja.
Tarikh : 7 Jun 2011 .
Masa : 8.30pm (malam) . 
Tempat : THAIFOOD NURA (hadapan maiz)
datang makan jer.
Jom la join jamuan kelas nih .
Datang tau . 
tolong inform kat budak SPS 2B kelas tau .
Kerjasama anda amat la kita hargai .semoga semua berjalan lancar.

dengan ayat seperti di atas . alhamdulilallah . berjaya gak kenduri kami :)
kepada lecturer yang hadir . Puan Baizura and Family , Lecturer modular . Thank you so much .
Hmm . macam karenah kita dapat lihat malam tuh .
ish korang ni . apa pun thanks datang makan . jangan nak complaint lebih lebih la ken .
kami wanita ade 4 tapi datang 3 jer . iza ada hal . so dia tak hadir . but its okay iza .


Thank you so much : Puan Nor Baizura :) untuk cake yang sangat sedap and surprise ni . 

bila time makan . tau senyap yer korang !

pengarah dinner : Didi . Hebat la . Syukur . Thanks gak coz tolong i  untuk dinner tu .
gelap . gelap 
cukup . jangan lagi kau menanya dimana duit class :) huhh lega . terima kasih .

No comments:

Post a Comment