Thursday, June 9, 2011

Dinner D' Resort VIP Rest House , Sabak Bernam ( Awek Sentosa )

Assalammualaikum 

Sorrry lar nak cakap dinner nya bukan la hari ini or semalam but hari Ahad that day 05 06 2011 :) 
ya . sangat memoriable lah . itu la first time menjadi tempat makan yang paling jaoh i pergi menapak dengan kawan - kawan sentosa ni . mereka yang sweet sangat ni telah berjaya membuat pelbagai karenah . sehinggakan perjalanan kami tidak lah berasa begitu jauh . ken kawan .
Murah and okey la kat situ . Korang should try tau . kondusif and selesa .
okay la . anggaran kos dalam RM7 - RM10 each/ makan la apa2 nasi goreng and ice blend :)
awesome friend yang joined <3 miera , ayu , bella , izzati , echa , tasha and aza <3

otw , sempat jer :)

tasha . anne . miera

otw . berjalan kaki . menatap :)

makanan yang hmm . sdn bhd .

ish . sorry malam ni bukan lar dinner ape sgt . just nak bsama budak rumah and lepaking .

ish ish ish . air dia mmg boleh kongsi berdua tau .

anne ?

Hmm . bacaan doa dari . lupa la .
Okay la korang . Thanks . Nanti gi practical tuh hati - hati la yer . jangan lupa i tau .

No comments:

Post a Comment