Saturday, May 14, 2011

Minggu Senyum ("-")

Assalammualaikum


Tarikh : 9 - 13 Mei 2011
Tempat : KKSB

Program ni anjuran Kelab Pembimbing Rakan Sebaya.

Pergh ! memang sepanjang minggu ni Ya Allah buzy gila gila la.
 
Macam-macam aktiviti diadakan.

Explorace i dapat jaga check point 3 bersama Zai & Adriana.

check point 3 :) Telur mentah + kopi + lada hitam + kicap dan wajib di minum oleh semua ahli kumpulan. 
tak berapa mencabar !! cari batu emas dalam lingkaran belut itu i gerun :P Katak pun ada and much more.

Khamis : I handle untuk talend time :) memang pelajar yang join ni berbakat. memang sengit la na cari pemenang.

pastu macam-macam la games lagi. best student KKSB memang sporting ngam abis !

thank you korang because support our programes <3 <3 <3

Jumaat : Untuk Majlis Pelancara Logo PRS & Penutupan Minggu Senyum i jadi Pengacara pulak MC :) pengalaman disaksikan Tuan Pengarah and anybody else yang hadir. chill saja. enjoy !!
Saida MC yang on the dot - thank you sudi tolong i. much love <3

sangat buzy tiade picture bersama i kat orang lain ade la.

TO : PRSian Thank you so much and kalau i ade salah silap i minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Tahniah untuk kita berjaya gak la kira nya kan :)

okay . itu sahaja . maceh <3

No comments:

Post a Comment